Under klubbens årsmöte i Februari kom frågan upp gällande hemsidan. Vi kom då fram till att vi skulle behöva få tag i någon som både kan vara med på gruppens aktiviteter, och som samtidigt kan få ihop en någorlunda liten text om vad som händer på utflykterna.

Så nu har jag, David Moberg (Gruppens yngste medlem) tagit mig an ansvaret för att det ska bli lite liv på hemsidan för en gångs skull. Jag har bland massa andra projekt byggt Husqvarnan vi kan se precis nedan.

I skrivande stund sitter några av gruppens kvinnliga medlemmar och smider planer om vad som skulle kunna bli årtes olika turer, såväl korta kvällsturar som lite längre helgturer.

Fjolårets succetur till Posa i Borlänge var ju fantastiskt kul, så vi får hoppas på att det blir fler trevliga gemensamma utflykter under kommande år. För er som missade denna utflykt så finns det några bilder nedanför där det går att se en del av sakerna vi hittade på under helgen i Dalarna.

Jag lägger med några bilder från några av 2018’s aktiviteter och utflykter, så vå kan få oss lite sommarkänsla och hopp för att vädret fortsätter över nollan.